Over ons

Haan Tuintechniek

Over Haan Tuintechniek

Haan Tuintechniek is nu meer dan 12,5 jaar een hoveniersbedrijf en ons jonge, dynamische bedrijf Haan Tuintechniek floreert als nooit tevoren. 'Het is druk, er is veel werk voorhanden, met name veel tuinrenovatie', aldus Haan Tuintechniek. Haan Tuintechniek is in te schakelen voor aanleg, onderhoud en renovatie van de tuin. Met tuinrenovatie wordt het opknappen en vernieuwen van de tuin bedoeld. Dit kan betekenen dat het gazon opnieuw wordt geëgaliseerd of dat de verzakte bestrating wordt hersteld, maar het is ook mogelijk dat de hele tuin opnieuw wordt ingericht naar een nieuw ontwerp.

Haan Tuintechniek werkt veel met onderhoudscontracten. Bij een abonnement is het bijvoorbeeld mogelijk dat elke week het gazon gemaaid wordt of de hagen gesnoeid. Tuinafval wordt meteen door Haan Tuintechniek afgevoerd. De kosten hiervoor zitten bij het contract in. Met een onderhoudscontract zijn allerlei werkzaamheden vast te leggen. Wij nemen dan het tijdrovende tuinonderhoud uit handen en de tuin ziet er al altijd netjes onderhouden uit.

Haan Tuintechniek is ook het aangewezen hoveniersbedrijf om een tuinontwerp te maken. Wij hebben veel ervaring in het vertalen van ideeën over hoe de tuin eruit moet zien naar een tuinontwerp met een beplantingsplan. Wij zitten al zestien jaar in het hoveniersvak.

Haan Tuintechniek heeft zich meer en meer toegelegd op projectmatig werk, bijvoorbeeld de beplanting bij nieuwbouwprojecten. Wij kunnen ook een beregeningsinstallatie in de tuin aanleggen: 'Het is nog steeds te droog. Je merkt dat er nog niet genoeg regen is gevallen. In de tuin is het tot een halve meter diepte veel te droog.'

Een tuin naar ieders wens, is wat Haan Tuintechniek zich ten doel heeft gesteld. Haan Tuintechniek staat voor vakbekwaamheid en goed advies.