• 0593-543321
  • 06-43228881

Over ons

Daniël

Over Haan Tuintechniek

Daniël Haan is nu meer dan 12,5 jaar zelfstandig hovenier en zijn jonge, dynamische bedrijf Haan Tuintechniek floreert als nooit tevoren. 'Ik heb het druk, er is veel werk voorhanden, met name veel tuinrenovatie', zegt Daniël. Haan Tuintechniek is in te schakelen voor aanleg, onderhuid en renovatie van de tuin. Met tuinrenovatie wordt het opknappen en vernieuwen van de tuin bedoeld. Dit kan betekenen dat het gazon opnieuw wordt geëgaliseerd of dat de verzakte bestrating wordt hersteld, maar het is ook mogelijk dat de hele tuin opnieuw wordt ingericht naar een nieuw ontwerp.

Haan Tuintechniek werkt veel met onderhoudscontracten. Bij een abonnement is het bijvoorbeeld mogelijk dat elke week het gazon gemaaid wordt of de hagen gesnoeid. Tuinafval wordt meteen door Daniël afgevoerd. De kosten hiervoor zitten bij het contract in. Met een onderhoudscontract zijn allerlei werkzaamheden vast te leggen. Daniël neemt dan het tijdrovende tuinonderhoud uit handen en de tuin ziet er al altijd netjes onderhouden uit.

Daniël Haan is ook de aangewezen persoon om een tuinontwerp te maken. Hij heeft veel ervaring in het vertalen van ideeën over hoe de tuin eruit moet zien naar een tuinontwerp met een beplantingsplan. Daniël zit al zestien jaar in het hoveniersvak. Hij was lange tijd werkzaam voor tuincentrum Wiltinge in Hooghalen. Het hoveniersvak zit hem in het bloed. 'Het is een heel leuk vak. Je bent altijd buiten, maar moet ook met mensen omgaan. Het contact met de klant is belangrijk.

Haan Tuintechniek heeft zich meer en meer toegelegd op projectmatig werk, bijvoorbeeld de beplanting bij nieuwbouwprojecten. Daniël kan ook een beregeningsinstallatie in de tuin aanleggen: 'Het is nog steeds te droog. Je merkt dat er nog niet genoeg regen is gevallen. In de tuin is het tot een halve meter diepte veel te droog.'

Een tuin naar ieders wens, is wat Daniël Haan zich ten doel heeft gesteld. Haan Tuintechniek staat voor vakbekwaamheid en goed advies.