Gladheidsbestrijding en sneeuwruimen

sneeuwruimen

Gladheidsbestrijding en sneeuwruimen

Het heeft even geduurd, maar het is er weer! Een dik pak witte sneeuw. Heerlijk, om lekker door de knisperende zee van gevallen sneeuwvlokken te lopen. Althans, als je goed waterdicht schoeisel draagt. De sleeën komen weer tevoorschijn, de schaatsen worden weer in het vet gezet en ondanks dat het winter is, bloeit Nederland even helemaal op. Dit konden we gebruiken en we gaan er dan ook extra van genieten.

Sneeuw is leuk, maar niet altijd handig. Zeker wanneer er gladheid bij komt kijken. Een val is snel gemaakt en wanneer je ongelukkig terecht komt kan een ritje naar het ziekenhuis er zomaar in zitten. (Of naar de garage). Als het aan Haan Tuintechniek en Hoveniersbedrijf Sander Meekhof ligt, dan komt daar niets van in! Wij komen graag bij je langs voor gladheidbestrijding en sneeuwruimen. Of je nu particulier bent of een bedrijf, je kunt ons gerust bellen.

Van een schep tot groot geschut, geen sneeuwduin is meer veilig. Wij zorgen dat het terrein in kwestie volledig sneeuwvrij wordt gemaakt en dat de gladheid geheel bestreden is. Wij zorgen ervoor dat de paden weer veilig betreden kunnen worden. Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw oprit, parkeerplaats of ander terrein weer goed begaanbaar kan maken? Neem dan contact met ons op, dan komen we graag bij je langs.

Contact opnemen