Tuinrenovatie in Elp

Pergola

Tuinrenovatie in Elp

Elp, 2020

Soms mogen wij projecten uitvoeren waarbij het roer volledig omgegooid gaat worden. Dat zijn de leukere projecten. De tuin opnieuw het favoriete plekje van de bewoner maken, daar doe je het voor toch? Deze keer gingen wij op weg naar Elp om hier een complete tuin onder handen te nemen.

In Elp mochten wij een gehele tuin renoveren en daarbij werd er groots uitgepakt. Bij dit project werd de tuin grondig aangepast en omgebouwd tot een heel nieuw plaatje, op één ding na. Deze klant had namelijk de wens om de bestaande pergola te behouden.

Waar de tuin voorheen gesierd werd met een vijver, mocht deze nu plaatsmaken voor een terras. De vijver werd verwijderd en terrassen werden aangebracht. Grote betontegels in de kleur antraciet van 60x60 cm werden aangebracht om terrassen te vormen welke verbonden waren met een looppad bestaande uit dezelfde tegels. Daarnaast werd het gazon opnieuw geëgaliseerd en plaatsten wij een kant en klare haag. Resulterend in een geheel nieuw en strak resultaat.

Het is nog even wachten op het eindresultaat wanneer het gazon volledig en mooi dicht gegroeid is. Foto's hiervan zullen uiteraard dan spoedig volgen.