Tuinaanleg - Nagtegaal Beilen

oprit

Tuinaanleg Nagtegaal - Beilen

Work in progress! Nagtegaal in Beilen, deze keer wat dichter bij huis.

Deze klant vroeg ons een tuin aan te leggen. Dat is voor Haan Tuintechniek natuurlijk geen probleem. Ook voor een nieuwe oprit kan je gerust bij ons aankloppen. Dat is namelijk niet zomaar een klusje dat even geklaard is. Een oprit krijgt best wat te verduren en zal hier dan ook goed tegen bestand moeten zijn.

Waar wij altijd goed rekening mee houden, is dat de kans aanwezig is dat een oprit kan verzakken. Voorkomen is beter dan genezen, wij zorgden er dan ook voor dat de kans op verzakking weggenomen werd. Voor deze oprit werden 8 centimeter betonklinkers gebruikt, voor meer draagkracht. Om de verzakking te voorkomen, hebben wij het 50 centimeter dikke zandbed afgetrild met een 6-tons trilplaat.

Op basis van de wensen van de klant hebben wij de tuin verder ingericht. Zo hebben we een pad en terras aangelegd met gebruikte tegels aangeleverd door de klant. Wij zijn niet de enigen met groene vingers. Soms is een tuin een kwestie van teamwork. Wij leveren maatwerk, waarbij de klant ook aangeeft wat zij zelf zullen doen. Waar wij het gazon omspitten, zal de klant de bloembak zelf inplanten. Zo houdt de klant de touwtjes in handen en creëren we samen iets moois!