Tuinaanleg Beilervaart

Tuinaanleg Beilen

Tuinaanleg Beilervaart

Beilen, 2019

Bij een mooi huis, hoort natuurlijk een mooie tuin. Dat is wat de bewoners van deze woning aan de Beilervaart dachten. Dit splinternieuwe huis op zich is al een plaatje, wij kregen de taak om het geheel af te maken met een strakke en mooie tuin.

Aan de hand van het door de bewoners geleverde ontwerp, mochten wij deze tuin een invulling geven en onze groene vingers tevoorschijn halen. Met een team vertrokken we naar de Beilervaart om hier in zes weken een knap staaltje werk te verrichten. Een tuin had hier nog nooit gelegen, de nieuwbouwwoning was namelijk pas recentelijk opgeleverd. Na het nodige grondwerk, kon er een mooi gazon worden ingezaaid, evenals natuurlijk de beplanting. Daarnaast werd er grind geplaatst, fungerend als oprit en looppad, wat tevens zorgde voor een mooi contrast.

Ondertussen werd er goed voor ons gezorgd door de bewoners, dat werd natuurlijk ontzettend gewaardeerd. Het harde werken en de goede zorgen resulteerden in een mooi eindresultaat, want al zeggen we het zelf: de tuin is om door een ringetje te halen!

Om deze tuin strak en mooi te houden, komen wij hier eens in de zoveel tijd weer om de tuin te onderhouden en deze bewoners zijn dan ook vaste klanten van ons geworden.