Blad laten ruimen

Blad ruimen

Het is weer tijd om blad te ruimen

Het is weer herfst, een seizoen waarmee menig mens een haat-liefde verhouding heeft. De prachtige kleuren in het bos doen betoverend aan, hier en daar duikt er een mooie paddenstoel op en we kunnen na een prachtige herfstwandeling weer op de bank ploffen met warme chocolademelk met slagroom. Het vroeger donker worden, de regen en de kou zijn wat dat betreft minder geliefd onder de meesten.

Zo ook die bladeren. Aan de bomen vinden we ze prachtig, maar op de grond vinden we ze al vaak wat minder prettig. Vooral wanneer de bladeren ons gazon rijkelijk bedekken, dit kan namelijk nadelig zijn voor het gras. Het gras wordt geel doordat het stikt en zal uiteindelijk dood gaan, omdat er geen licht meer bij komt. Zonde natuurlijk, van je gazon. Daarnaast kan blad er ook voor zorgen dat tegels erg glad worden. Allemaal redenen dus om ervoor te zorgen dat het blad niet te lang blijft liggen.

Het kan best wel even een flinke klus zijn om al dat blad te ruimen, zowel voor u als uw rug. Gelukkig kan Haan Tuintechniek u daarbij helpen. U kunt ons inschakelen om uw tuin weer helemaal bladvrij te maken. Bent u een vaste klant? Dan houden wij uw tuin goed in de gaten. Zo heeft u hier geen omkijken naar en blijft uw tuin in optimale staat.

Afspraak maken om het blad te laten ruimen in uw tuin? Neem dan contact op.